Vi växer och söker nu fler kollegor!
Vi söker dig som är coach/PT och brinner för träning, hälsa och människor.

Gatti Training är ett holistiskt träningsföretag med ett unikt gym i Årsta industriområde. Vi interagerar helhetshälsa med prestation oavsett om du är elitidrottare eller motionär. Vi är ett kunnigt och kompetent team med tränare, kiropraktor och naprapat med ambitionen att alltid ligga i frontlinjen vad gäller kunskap och service.

På Gatti Training kan du alltid förvänta dig träning och gemenskap i världsklass. Vi skräddarsyr friskvårdsavtal för företag. Vi erbjuder även screening individuellt och av hela idrottslag med idrottspecifika fystester, under försäsong och i säsongsträning. Gatti Training lyfter, utvecklar och utbildar alla som väljer att komma till oss! Exempelvis genom våra regelbundna workshops och seminarium, annorlunda klassutbud, individuell coachning och en oslagbar lagkänsla.
 

Dina främsta arbetsuppgifter handlar om att ta fram träningsprogram och vägleda PT-kunder i deras träning och coacha regelbundet. Att arbeta som Personlig Tränare innebär att du arbetar aktivt för att få kontakt med nya kunder. Antal kunder är ett resultat av det arbete du lägger ner för att skapa nya kontakter bland befintliga och nya medlemmar. På det sättet styr du själv din arbetstid och din lön. Lönen baseras på de antal timmar som du jobbar. Ditt sätt och dina mål spelar stor roll, hos oss premieras engagemang och driv. I dina arbetsuppgifter är det minst lika viktigt att ta ansvar för driften på Gatti Training, att se till att hålla gymmet rent och snyggt samt vara behjälplig för kollegor och medlemmar, hälsa och visa tillrätta. Servicekänsla, säljförmåga och att kunna se till helheten är viktiga egenskaper om du vill arbeta vidare hos oss.

Din uppgift blir att arbeta målmedvetet med att rekrytera en klientbas och ansvarar för att bygga upp denna genom kontakt med Gatti Trainings befintliga medlemmar, nya medlemmar eller genom ditt egna kontaktnät. Du förväntas att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor i vårt team, som anställd förväntas du även att delta i workshops/personal, – planering & personalmöten och i möjlig mån medverka under eventuella events.

Vi kommer att erbjuda dig att hålla i fasta klasser från vårt gruppträningsschema. Utöver detta så kommer vi coacha dig och stötta dig för att du snabbt ska få igång din PT-verksamhet. Din ambition bör vara att jobba heltid som coach och PT. 

Vi erbjuder dig en timanställning. Under den första tiden hos oss så kommer vi arbeta nära ihop där vi går igenom rutiner, system för kundbas, tidsrapportering, reception inkl. rutiner och policys, kundvård, säljmallar, Gatti Trainings värdegrund och målsättning. Du kommer att gå hand i hand med våra andra coacher för att ta del av vårt arbete och utbud.

Vi står också för marknadsföring på hemsidan, sociala medier samt här hos oss på plats. Hög närvaro och delaktighet av dig som coach är den bästa marknadsföringen.

 Vi söker dig som:

 •  Är licensierad PT via The Academy, S.A.F.E, PT-School eller motsvarade/godkänd på PTlicens.se. Vi ser gärna att du har en längre, gedigen utbildning eller flertaliga utbildningar.Övriga plus i kanten är:
  – STAC Elittränare
  – Crossfit certifierad
 • Har ett genuint intresse av att hjälpa människor till en bättre hälsa med viljan att utvecklas till en ännu bättre PT.
 • Besitter en hög social kompetens och arbetsmoral.
 • Uppskattar att jobba mot högt satta mål, både individuellt och i team.
 •  Är en sälj- och servicedriven person med god kommunikationsförmåga.
 • Behärskar svenska språket i tal och skrift då en stor del av ditt arbete som PT består av rådgivning i tränings-, livsstils- och kostfrågor.
 •  Har drivkraften som krävs för att etablera dig som PT hos oss och har ambitionen att arbeta heltid som PT/tränare.


Är Du den vi söker? ​Maila ditt intresse och ev. frågor till ​info@gattitraining.se

Vi ser fram emot ditt mail!