Spring Tough Mudder tillsammans med Team Gatti Training!
Nu släpper vi platserna till Gatti Trainings träningsresa till London South, England den 22-24 september 2017.

Som många av er redan känner till så älskar vi på Gatti Training att utmana oss genom att årligen delta i extrema hinderbanerace utomlands. Den ena träningsresan är något dummare än den andra.

Den här träningsresan vänder sig till dig som vill ha en träningsresan med det lilla extra, för dig som vill utmanas, uppleva nya sidor hos dig själv, för dig som inte är rädd för varken skrapsår eller lera.

Pris: 9 500 :-
– 22 – 24 september, avresa Stockholm – London
– Flyg tur och retur
– Transfer
– Del i dubbelrum inkl. frukost
– Ledarledd träning enligt program från maj – sep (uppehåll juli)
– Startplats
– Teamtröjor

Bokningsavgift 2 500 :-, resterande belopp betalas senast 30 juni.
Betalning sker mot faktura och du har möjlighet att dela upp denna inför avresa.
Din anmälan är bindande och du kan inte överlåta platsen till någon annan.

Maila oss vid frågor!
info@gattitraining.se

Anmäl dig till: info@gattitraining.se
Sista anmälningsdag är 10 juni.

Coach Anders Gatti:
Anders har arbetat heltid över 11 år i branschen, driver sen 2011 sitt egna träningsföretag Gatti Training. Anders är utbilda Elittränare och har sprungit 7 st Tough Mudder och Spartanrace + lopp på hemmaplan sen 2014. Anders kommer att coacha Team Gatti Trainings ledarledda träningspass inför och under race.

Bra att veta! Vem kan delta?
Alla har möjlighet att vara med. Du kommer att springa 18 – 21 km löpning + ett 30-tal hinder. Tough Mudder är en utmaning och inte en tävling. Vi springer banan tillsammans som ett lag där vi kommer behöva hjälpas åt för att ta oss förbi vissa hinder. Teamträningar kommer att vara ledarledda en dag i veckan fram till avresa, dag och tid sker enligt överenskommelse så snart gruppen är fylld. Träningsresan är öppen både för medlemmar på Gatti Training och icke medlemmar.