NY OMGÅNG!
Gatti Training Mammaträning
är en individanpassad gruppträning som helt är anpassad och utformad för mammor efter graviditet. Vi lägger stor vikt i att stärka hela vår kropp men vi kommer främst under dessa träningspass fokusera på att aktivera inifrån och ut, att hitta stöd i bäckenbotten och de inre/stabiliserande magmusklerna samt säte, ländrygg och skulderblad/axlar. Vi blandar både styrka, kondition och rörlighetsträning i olika tempon och ser till helheten för att du som deltagare ska få bästa resultat.

Jag som coachar er dessa 12 veckor heter Jamina Gatti och är certifierad MammaMage och MammaRun – tränare. Jag driver träningsföretaget Gatti Training och arbetar som personlig tränare, holistisk livstils och styrkecoach. Jag har en lång erfarenhet av mammaträning, träning under graviditet och har kontinuerligt coachat både grupper och individuellt sedan 2013.

Bra att veta! Vi håller till inomhus i Gatti Trainings lokaler på Ostmästargränd 12. Passet är 55 min, skötbord, omklädningsrum, dusch och skåp finns att låna under tiden du är på plats. Bebisarna får självklart vara med när vi tränar och oavsett hur gammalt ditt barn är så är dessa träningspass anpassad för dig som vill komma igång med din träning efter graviditet. Barnvagnar parkeras utanför men tillhörande ligg eller sittdel/Baby-Safe får gärna följa med upp och in i gymmet.

NYSTART V 3
Tisdag 16 jan, kl. 10:00

Pris inkl. moms för 12 veckor/ 2 träningstillfällen per vecka
Medlem 4 800 kr
Icke medlem 7 200 kr

  • Vi kommer att köra 12 veckor individanpassad gruppträning, utformat för mammor efter gravidtitet
  • Vi tränar varje tisdag och torsdag kl. 10:00
  • KOM IHÅG! Begränsat antal platser

Du anmäler dig med ett mail till info@gattitraining.se, därefter får du en bokningsbekräftelse och faktura.

Vad är SMALL TEAM*?
SMALL TEAM* är individanpassad gruppträning där du får fördelarna av att tillhöra ett team samtidigt som träningen är anpassad efter dig och dina egna mål.
Varje 12 veckors period av Gatti Training SMALL TEAM innefattar roliga, tuffa och konditionskrävande pass. Du och ditt lag peppar varandra till max genom hela perioden samtidigt som ni strävar mot ett gemensamt mål.
Träningen är uppbyggd av kroppsegna övningar, fria vikter och utomhusredskap. Vi blandar styrka, kondition och rörlighetsträning i högintensiva och inspirerande pass.
Träningspassen är givetvis skräddarsydda utefter gruppens önskemål. Passen är 60 minuter långa och deltagarna kommer att coachas av samma coach genom hela perioden. Vi håller till både inomhus, i Gatti Training’s lokaler samt utomhus i närliggande område om så önskas. Inga förberedande kunskaper krävs och ALLA kan vara med att träna.