Jag finns på plats som ett komplement till all övrig fysik träning, till det annars så hårda med styrketräning och just prestationsinriktad idrott. Här arbetar vi istället med dom mjuka värdena där det mentala står i fokus. Genom verktyg såsom yoga, andningsövningar samt meditation skapar vi en vilostund för din hjärna för att förbättra ditt välmående såväl fysiskt som psykiskt.

Genom ett individanpassat upplägg kan jag vägleda dig att bl.a. förbättra din rörlighet så du kan röra dig mer fritt både i vardagen samt i din träningsform, förebygga skador, lära dig kunna varva ner så att din kropp kan återfå sin kraft, öka sin kapacitet, förbättra ditt immunförsvar och syreupptagningsförmåga, både få cirkulationen att öka samt begränsa effekten av toxiner i kroppen och negativt tänkande. Detta kan hjälpa dig oavsett om du förbereder dig inför något prestationsinriktat, har sömnsvårigheter, lider av ångest eller bara är nyfiken att utforska dig mer om hur du kan förbättra ditt välmående.

Dessa verktyg inom yoga ger dig inte bara återhämtning utan också en insikt i de bakomliggande orsakerna som kan vara en förutsättning för att skapa en förändring till en mer hållbar livsstil. Genom att lära dig bli medveten om hur du andas kan du lära känna kroppens signaler på stress och därmed förebygga följdsymtom som utmatning, smärta, stelhet och depression.  

Mina tjänster passar utmärkt individuellt såsom i grupp. Man kan dessutom välja att boka in mig med min föreläsning om mental återhämtning. Det är ett vanligt komplement till mina företagslösningar utöver dom yogakurser jag har att erbjuda.

 

rosanna@yogagatti.se

www.yogagatti.se