Ny omgång startar v 4 2020 
GATTI Mamma
är en individanpassad gruppträning som helt är anpassad och utformad för mammor efter graviditet. Vi lägger stor vikt i att stärka hela vår kropp men vi kommer främst under dessa träningspass fokusera på att aktivera inifrån och ut, att hitta stöd i bäckenbotten och de inre/stabiliserande magmusklerna samt säte, ländrygg och skulderblad/axlar.

Vi blandar både styrka, kondition och rörlighet med en strongman inspirerad träning i olika tempon. En skonsam men intensiv träning där vi ser till helheten för att du som deltagare ska få bästa resultat.

Jag som coachar er dessa 4 veckor heter Jamina Gatti och är certifierad MammaMage och MammaRun – tränare. Jag driver träningsföretaget Gatti Training och arbetar som personlig tränare, holistisk livstils och styrkecoach. Jag har tre egna barn och en lång erfarenhet av mammaträning, träning under och efter graviditet. Jag har kontinuerligt coachat både grupper och individuellt sedan 2013.

Bra att veta!
Vi håller endast till inomhus i Gatti Trainings lokaler på Ostmästargränd 12. Passet är 60 min, skötbord, omklädningsrum, dusch och skåp finns att låna under tiden du är på plats. Bebisarna får självklart vara med när vi tränar och oavsett hur gammalt ditt barn är så är dessa träningspass anpassad för dig som vill komma igång med din träning efter graviditet. Barnvagnar parkeras utanför men tillhörande ligg eller sittdel/Baby-Safe får gärna följa med upp och in i gymmet.

START V 4 2020
Tisdag 21 jan, kl. 10:00

Datum vi tränar på:
v. 4 21/1 och 23/1
v. 5 28/1 och 30/1
v. 6 4/2 och 6/2
v. 7 11/2 och 13/2

Pris 2 800 kr inkl. moms för 4 veckor/ 2 träningstillfällen per vecka.
(350 kr per träningstillfälle)

  • Vi kommer att köra 4 veckor individanpassad gruppträning, utformat för mammor efter graviditet
  • Vi tränar varje tisdag och torsdag kl. 10:00
  • KOM IHÅG! Begränsat antal platser

Du anmäler dig med ett mail till info@gattitraining.se
Anmälan är bindande. Betalning sker med faktura innan första träningstillfället.

 

Vad är SMALL TEAM*?
SMALL TEAM* är individanpassad gruppträning där du får fördelarna av att tillhöra ett team samtidigt som träningen är anpassad efter dig och dina egna mål.

Varje 6 eller 12 veckors period av Gatti Training SMALL TEAM innefattar roliga, tuffa och konditionskrävande pass. Du och ditt lag peppar varandra till max genom hela perioden samtidigt som ni strävar mot ett gemensamt mål.
Träningen är uppbyggd av kroppsegna övningar, fria vikter och träningsredskap. Vi blandar styrka, kondition och rörlighetsträning i högintensiva och inspirerande pass.
Träningspassen är givetvis skräddarsydda utefter gruppens önskemål. Passen är 60 minuter långa och deltagarna kommer att coachas av samma coach genom hela perioden. Vi håller till både inomhus, i Gatti Training’s lokaler samt utomhus i närliggande område om så önskas. Inga förberedande kunskaper krävs och ALLA kan vara med att träna.