Gatti Training Mamma Run är anpassad och utformad för nyblivna mammor som vill komma igång med sin löpning men inte har någon vana sen tidigare eller att det var länge sen du sprang. Denna gruppträning är perfekt för dig som har hittat tillbaka till aktivering i bäckenbotten och djupa magen och vill bygga upp kondition, styrka och samtidigt komma igång med löpningen på ett skonsamt sätt. Under dessa träningstillfällen tränar vi efter våra egna förutsättningar och vi lägger ingen maxkraft i träningen.

När kan man starta?
Viktigt att tänka på innan du anmäler dig till denna kurs
– När du klarar av att bibehålla kontroll av bäckengördeln samt djupa magen i grundpositionerna
(minst nivå 4 i MammaMage-appen)
-Kommit igång med lätt styrketräning eller annan träning

Bra att veta!
Vi samlas på Gatti Training och tar oss gemensamt ut i närliggande grönområde. Passet är 60 min, skötbord, omklädningsrum, dusch och skåp finns att låna under tiden du är på plats. Barnvagnar får självklart vara med när vi tränar och oavsett hur gammalt ditt barn är så är dessa träningspass anpassad för dig som vill komma igång med din löpning efter graviditet. Kläder efter väder, gärna lager på lager så kan du sätta på dig en jacka/tröja efteråt. Stabil sport-bh, vattenflaska.

PRIS: 1 500 kr (medlemspris 1 250 kr)
inkl. moms för 5 träningstillfällen

  • 5 träningstillfällen med löpning för nyblivna mammor

Vi tränar fredagar kl. 11:00
(27/4, 4/5, 11/5, 18/5 & 25/5)

För att säkra din plats mailar du din anmälan till info@gattitraining.se.
När du har gjort det så kommer en bekräftelse via mail, därefter får du en 10 dagars faktura.

 

Jag som håller i denna kurs heter Jamina Gatti och är certifierad MammaMage och MammaRun – tränare. Jag driver träningsföretaget Gatti Training och arbetar som personlig tränare, holistisk livsstils och styrkecoach. Jag har tre egna barn och en lång erfarenhet av mammaträning, träning under och efter graviditet. Jag har kontinuerligt coachat både grupper och individuellt sedan 2013.