Trött på lattepromenader och kanelbullar? Krampar biceps av att bära runt på din bebis? Blir du andfådd av att bära upp barnvagnen för trapporna?

Då har vi lösningen!
Nu lanserar vi nämligen ”Farsafys”. Tillsammans med ditt barn och andra pappor ser vi till att bygga muskler, kondition och ge dig förutsättningen att bli en ännu grymmare farsa!

NYSTART
När då? 6 veckor, varje onsdag och fredag kl. 11:00 med START den 16:e januari.
Vart då? På stans grymmaste ställe Gatti Training, Ostmästargränd 12
Vad kostar det? 3 600 kr inkl. moms, bråkdelen av vad din barnvagn kostade.

Anmäl din plats till info@gattitraining.se, en faktura skickas till dig via mail efter det att du har bokat din plats.
Kom ihåg, vi erbjuder endast ett begränsat antal platser. Så först till kvarn!

Coach Anders Gatti, vår huvudcoach, ägare och elittränare håller i dessa pass.

Bra att veta!
Vi håller till inomhus i Gatti Trainings lokaler på Ostmästargränd 12. Passet är 60 min, skötbord, omklädningsrum, dusch och skåp finns att låna under tiden du är på plats. Bebisarna får självklart vara med när vi tränar och oavsett hur gammalt ditt barn är så är dessa träningspass anpassad för dig som vill komma igång med din träning efter graviditet. Barnvagnar parkeras utanför men tillhörande ligg eller sittdel/Baby-Safe får gärna följa med upp och in i gymmet.

Vad är SMALL TEAM*?
SMALL TEAM* är individanpassad gruppträning där du får fördelarna av att tillhöra ett team samtidigt som träningen är anpassad efter dig och dina egna mål.
Varje 6 eller 12 veckors period av Gatti Training SMALL TEAM innefattar roliga, tuffa och konditionskrävande pass. Du och ditt lag peppar varandra till max genom hela perioden samtidigt som ni strävar mot ett gemensamt mål.
Träningen är uppbyggd av kroppsegna övningar, fria vikter och träningsredskap. Vi blandar styrka, kondition och rörlighetsträning i högintensiva och inspirerande pass.
Träningspassen är givetvis skräddarsydda utefter gruppens önskemål. Passen är 60 minuter långa och deltagarna kommer att coachas av samma coach genom hela perioden. Vi håller till både inomhus, i Gatti Training’s lokaler samt utomhus i närliggande område om så önskas. Inga förberedande kunskaper krävs och ALLA kan vara med att träna.